^Vissza a tetejére
foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
Tiszaörsi tészta honlapja

Elérhetőségeink

Cím: 5362 Tiszaörs Hősök tere 5
Telephely: 5362 Tiszaörs Rákóczi út 7
Központ: 0659/513-004
Értékesítés: 0620/295-8344
Üzemvezető: 0630/730-1067
Web: http://www.tiszaorsiteszta.hu
 Email: barazda@tiszaors.hu

 

Bejelentkezés

Megérkezett Lucifer!

A napokban beüzemeltetésre került a FÓKUSZ program keretein belül beszerzett, nagyobb teljesétményű présgépünk. Az új eszköz biztosítja, hogy a régi tésztáink mellé új fajták is a boltok polcaira kerülhessenek. Ezzel tésztaválasztékunk csoportonként 17 fajtára emelkedett. Bízunk benne, hogy a gyufa, tarhonya, kiskagyló, és a spagetti( rövid) ugyanolyan népszerűségnek örvend majd mint eddigi termékeink.

Vásárok hétvégéje a Barázdánál

Ezen a hétvégén (2017. október 7-8) szinte egész Kelet-Magyarországon megtalálhatóak leszünk száraztésztáinkkal. 

Különleges akciókkal, kóstoltatással, ajándékokkal várjuk kedves régi- új vásárlóinkat.

Hétvégi Vásárnaptár:

2017. október 7-8, 8.00-18.00 óráig: Debreceni Mihály napi Országos Kirakodó Vásár, Böszörményi út 10-es szektor jobb oldal (Füredi úttól az Agráregyetem felé).

2017. október 8, 8.00-16.00 óráig: Magyarok vására, Eger, Érsek kert

2017. október 8, 8.00-16.00 óráig: Helyi termékek vására, Szolnok, Aba-Novák Agóra Kulturális Központ, Hild János tér

OMÉK 2017 5. nap: A búcsú

Annyi cuccot felvittünk már, s ráadásul kellettek a pakolós segítőink is, hogy az utolsó napon már kénytelenek voltunk két gépjárművel menni. Korán indultunk, hogy mire a látogatók megérkeznek, mindennel készen álljunk. Ma van az utolsó nap, s szerettük volna az eddigi sikereket is felülmúlni, ezért több száz darab szórólapot is vittünk, melyet a pakolásban segédkező fiaink osztottak szét az OMÉK látogatói között. Mai napon is felülmúlhatatlan vendéglátásban részesítették drága asszonyaink a hozzánk betérőket. Volt nálunk tésztasaláta, mákos-almás rakott tészta, s egyedi ízesítésű kecskesajtok. Vendégeink a finomságokat tésztavásárlással köszönték meg, ezért nem győztük behordani a tartalék készletet a kisbuszból. A végére minden tésztra bekerült, alig maradt belőle valami hírmondónak. Záráskor szinte könnyes szemmel mondtunk búcsút a G pavilonnak. Szép emlékekkel, új kapcsolatokkal, sikerélményekkel lettünk gazdagabbak. Ezúton szeretnék a Tiszaörsi Barázda Szociális Szövetkezet nevében köszönetet mondani támogatóinknak, A Tiszaörsi Községi Önkormányzatnak, vásárlóinknak, a Hungexponak, s nem utolsósorban az OMÉK-on résztvevő segítőinknek akiket név szerint is ki szeretnék emelni:

 • Bodonné Gyöngy Erika; Ügyvezető Igazgató
 • Molnár Beáta, Üzemvezető
 • Kovács Józsefné, Barázda
 • Hajdu Zsuzsanna, Barázda
 • Bóta Gézáné, Barázda
 • Kiss Ottó, üzletkötő
 • Kádár Ottóné, Önkéntes segítő
 • Kovács Lászlóné, Önkéntes segítő
 • Veres Attiláné, Önkéntes segítő
 • Szabó Geabriella, Önkéntes segítő
 • Saári Erzsébet, Önkéntes segítő
 • Csantavéri János, Gépjárművezető
 • Oláh Dénes, Önkéntes segítő
 • Sári Viktor, Önkéntes segítő

Továbbá akik a finomságokat készítették: 

 • Szabó Zsoltné
 • A Tiszaörsi konyha dolgozói
 • Kosina Laszlóné és csapata

A mai kínálat: Ily finomságoknak nem sokan tudnak ellenállni.

A lányok is megéheztek: Láss csodát! Ők is a finomságainkat ették!

Meglepetés videó!

Forgatókönyvet írta: A jókedv

Rendező: A derű

Mikrofonnál: A menedzser

Szereplől: Erika, Beáta, Zita

OMÉK 2017 3-4. nap: Megállás nélkül

A második nap forgalma után hihetetlen mennyiségű árut vittünk a 3. napra. Tészta tészta hátán volt, alig tudtunk tőle mozogni a standunkon. Sejtésünk beigazolódott. Szombaton nyitástól zárásig szinte semmi pihenőnk nem volt. A vásárlók már célzottan kerestek bennünket. Azok közül akik az első két nap vásároltak tőlünk többen visszatérő vevővé váltak. Kisegítő üzletkötőnknek se volt megállás. Ferkereste leendő partnereinket, árumintát vitt, s volt olyan stand is, ahová már napi szinten rendelték tésztáinkat saját felhasználásra.

Újult erõvel indul a csapat, kėszūlj Budapest!

Ez a süti kizárólag Örsi tésztából ilyen finom. Lehet vásárolni!

OMÉK 2017 2.nap: A csúcsforgalom

A mai napon kicsit későbbre terveztük az indulást. Pechünkre baleset volt az M3-on és az eső miatt csúcsforgalom volt a belvárosban, így csak fél órával a nyitás előtt értünk oda. Teendőnk volt bőven, de profi kis gárdánk időre mindent a helyére tett. Ezen a napon a kostoló menü Túrós metélt, Tésztasaláta, Rakott tészta és kecskesajt volt. Legízletesebb a látogatók véleménye alapján a kecskesajt és a túrós metélt. Kóstolás után az érdeklődőknek megjött a vásárlási kedve is, így kitartó szépasszonyaink megállás nélkül is alig tudták tartani a hoszú órákon át tartó rohamot. Estére fáradtan, de örömteli elégedettséggel ültek be kisbuszunkba. 

Jöhet a roham! Mi nem félünk semmitől!!!

Te jószagú Raid! Mindenki Örsi tésztát akar?

A konkurencia: Ezentúl én is Örsi tésztát árulok....

OMÉK 2017 1. nap: Az örsi vendégvárás

Már kora reggel ott voltunk, hogy mielőtt a látogatók megjelennének, elvégezzük az utolsó simításokat standunkon. Tésztasaláta és rakott tészta kóstoltatással kedveskedtünk leendő vásárlóinknak, míg a szomszédos A pavilonban a NAK standján a kecske tejtermékeinket népszerűsítettük. A szövetkezet dolgozói és önkéntes segítőink fáradságot nem ismerve ajánlották, kóstoltatták, értékesítették,szórólapozták tésztáinkat és az elkészített finomságokat. Kis csapatunk népviseleti öltözéke, hagyományőrzése, kedves vendégfogadása méltán vívta ki a látogatók elismerését. 

Sajtasztal: A lányok sem tudtak ellenállni.....

A roham: Legény (leány) legyen a tálpán aki ezt bírja....ŐK BÍRTÁK!!!

Ürülnek a dobozok: Nem marad nagy készlet holnapra.... Sebaj, az üzem most is termel!!!

Tiszaörsi Barázda Szociális Szövetkezet , 2013


Facebook youtube