^Vissza a tetejére
foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
Tiszaörsi tészta honlapja

Elérhetőségeink

Cím: 5362 Tiszaörs Hősök tere 5
Telephely: 5362 Tiszaörs Rákóczi út 7
Központ: 0659/513-004
Értékesítés: 0620/295-8344
Üzemvezető: 0630/730-1067
Web: http://www.tiszaorsiteszta.hu
 Email: barazda@tiszaors.hu

 

Bejelentkezés

Rólunk

A Szövetkezetet azzal a céllal hoztuk létre, hogy a startmunkaprogram keretében előállított termékeket piacra tudjuk juttatni. Fő célunk volt továbbá az is, hogy piaci munkahelyeket teremtve biztos megélhetést nyújtsunk azoknak a helyi lakosoknak, családoknak, akik valóban szeretnének visszakerülni a munka világába. A startmunka kezdetén elsődleges feladatunk volt a helyi önkormányzati konyha alapanyagokkal történő ellátása.

A tésztaüzemben dolgozókkal  együtt olyan egészséges termékek előállítására törekedünk, mely a piaci követelményeknek is maximálisan megfelel.

Az elmúlt években mindent megtettünk annak érdekében, hogy kisüzemi szintre emeljük a száraztészta készítést. Beszereztünk egy kisipari tésztagépet, mely segítségével körettészta féleségeket is tudunk gyártani.

A termékek gyártása során végig megőriztük a házias jelleget, a minőségi alapanyagok felhasználását, melynek eredményeként olyan egészséges termékeket állítunk elő, mely megállja a helyét a hazai piacon is.

Célunk nem a gyors meggazdagodás, hanem a dolgozók foglalkoztatásának stabilitása, értékes, minőségi, a falu hírnevét emelő termékek előállítása.

A tészta előállítása két vonalon fut: egyrészt főleg kézi munkaerő felhasználásával, illetve háztartásokban használt nyújtó gép segítségével állítunk elő tésztaféleségeket (csiga, vastagcérna, reszelt, lebbencs, és eperlevél). Másrészt 2014-ben beszerzésre került egy ipari száraztészta előállító gép, melynek segítségével elsősorban körettésztákat állítunk elő. A gép óránként 20 kg tészta előállítására képes. A géphez nyolc matricát szereztünk be, elsősorban a magyar igényeknek és keresletnek leginkább megfelelő tészták előállítására. A beszerzett elektromos szárítókamra garancia arra, hogy a napi tervezett 130 kg mennyiségű tészta másnapra csomagolható állapotba kerül.

2016. novemberében közel ötven milliós pályázatot nyertünk, mely lehetőséget biztosít a tésztaüzem fejlesztésére, új munkaerők alkalmazására. A fejlesztésnek köszönhetően új termékek gyártását kezdtük meg. Elsősorban az egészségesebb étkezést célozva vitaminos, ízesített tésztákkal, s az eddig  általunk nem gyártott tésztaféleségekkel egészítettük ki terméklistánkat.

Tiszaörsi Barázda Szociális Szövetkezet , 2013


Facebook youtube